Programajánló

Író-olvasó találkozó Fiala Borcsával 2020-09-24
2020. szeptember 24-én, csütörtökön 17 órától Fiala Borcsa legújabb kötetének bemutatóján vehetnek részt az érdeklődők. Fiala Borcsa a wmn.hu, népszerű internetes magazin főszerkesztője, ismert blogger, újságíró és író. Nagy népszerűségnek örvendő gyermek- és ifjúsági regényei mellett a felnőtteknek szóló irodalomban is tevékenyen alkot.
Részletek
Makrofotó kiállítás a Huszár Gál Városi Könyvtárban2020-09-30
Kiállítás nyílik Talabér Ferenc munkáiból 2020. július 29-étől a Huszár Gál Városi Könyvtárban. A helyi alkotó képei 2020. szeptember 30-ig lesznek megtekinthetőek a könyvtár kiállítótermében.
Részletek
Térzene programok Mosonmagyaróváron2020-10-03
A Filharmónia Magyarország Kft. szervezésében 10 alkalommal kerül sor könnyed komolyzenei koncertre városunkban. 2019 októberében indította útjára Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár a Nemzeti Komolyzenei Stratégia részeként a Térzene programot, melynek célja hogy Magyarország 5000 fő feletti települései rendszeres és ingyenes szabadtéri koncertekben részesülhessenek, ezzel is elősegítve a klasszikus zene népszerűsítését a lakosság körében.
Részletek
A FLEXUM THERMÁL & SPA „FLEXUM FÉLIX kalandjai a Termálban” címmel rajzpályázatot hirdet!2021-03-27
A Flexum Thermal & Spa idén ősszel ismét meghirdeti országos rajzpályázatát „FLEXUM FÉLIX kalandjai a Termálban” címmel. Ha voltál úszótáborban, felfedezted a mesés Mosonmagyaróvárt, esetleg eltöltöttél családoddal és testvéreiddel egy csodálatos napot a kedvenc termálfürdődben, talán felmerült Benned is a kérdés: hol van az a szeretni való kedves vidám fickó, aki Minden gyereket, kicsit és nagyot elvarázsol?
Részletek
a mosonmagyaróvári
információs portál