Hírek

TÁJÉKOZTATÓ2019-04-18
A Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal 2019. április 19-én pénteken és 2019. április 22-én hétfőn (munkaszüneti napokon) zárva tart, az ügyfélfogadás szünetel. Ezt követően (2019. április 23-tól) a Polgármesteri Hivatal nyitva tartása és ügyfélfogadási ideje a megszokott rendhez igazodik.
Részletek
NAGYOBB FORGALOMRA, TORLÓDÁSRA SZÁMÍTHATNAK TÖBB ÚTVONALON IS A KÖZLEKEDŐK A HÚSVÉTI ÜNNEPEK IDEJE ALATT 2019-04-18
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának tapasztalatai alapján már április 18-tól több gyorsforgalmi útvonalon is a szokásosnál nagyobb forgalomra számíthatnak a közlekedők, elsősorban a várhatóan megnövekvő nemzetközi forgalom miatt. Az autósok hosszabb menetidőre számíthatnak, aktuális forgalmi helyzetről pedig érdemes lesz még utazás előtt tájékozódniuk.
Részletek
ORSZÁGOS KELE NAP A FEKETE ISKOLÁBAN2019-04-16
2019. április 13-án 16 év után másodszor vállalkozott a Fekete István Általános Iskola arra, hogy Mosonmagyaróváron rendezze meg a Kele Nap Országos Versenyt, amely minden évben Fekete István nevét viselő iskolák diákjait és pedagógusait szólítja meg egy tehetségnapra. Célja, hogy a diákok tudásuk összemérésével emlékezzenek meg névadójuk életéről, munkásságáról és vigyék tovább szellemiségét.
Részletek
MÁR CSAK EGY NAPIG LEHET JELENTKEZNI A MAGYAR KÖZÚT „JOBB, HA EL SE DOBOD!” ORSZÁGOS SZEMÉTGYŰJTÉSI AKCIÓJÁRA2019-04-16
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2019. április 29-én indítja szemétgyűjtési akcióját „Jobb, ha el se dobod!” címmel. Az akcióhoz 2019. április 17-ig várják az önkéntesek csatlakozását online, a http://internet.kozut.hu/szemetszedes/ oldalon.
Részletek
TÁJÉKOZTATÓ2019-04-12
A mosonmagyaróvári Városháza épületének felújítási munkálatai megkezdődtek. Az előreláthatólag szeptemberig tartó rekonstrukció ideje alatt javasolt, hogy a Bástya utcai parkoló helyett a Gorkij utcai (Sóház mögötti) ingyenes parkolót vegyék igénybe az ügyfelek.
Részletek
JOBB, HA EL SE DOBOD! CÍMMEL ÚJRAINDÍTJA ORSZÁGOS SZEMÉTGYŰJTÉSI AKCIÓJÁT A MAGYAR KÖZÚT2019-04-04
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2019. április 29-én újraindítja a korábbi sikeres szemétgyűjtési akcióját, immár „Jobb, ha el se dobod!” címmel. A társaság célja, hogy már rövid távon is érezhető szemléletváltozást érjen el a lakosság körében, ugyanis csak idén mintegy 1,5 milliárd forintot költ el a szemétszedési munkákra, melynek döntő többségét az illegálisan lerakott hulladék összegyűjtése és elszállítása tesz ki. Az akcióhoz 2019. április 17-ig várja a Magyar Közút az önkéntesek csatlakozását online felületén.
Részletek
a mosonmagyaróvári
információs portál