Hírek

ÉRTÉKES PONTOK!2020-02-18
A Motherson-Mosonmagyaróvár - Békéscsabai ENKSE bajnoki mérkőzés lefújása után, öten nyilatkoztak a honlapunknak. A játékosok közül Bardi Fruzsina, Katona Flóra és a születésnapos csapatkapitány Tilinger Tamara, akik talán még nyugodtabbak is voltak, mint az izgalmakat a pályán kívül megélő város és sportvezető.
Részletek
SZÜLETESÉNAPOS GYŐZELEM!2020-02-14
Az utolsó másodpercekig óriási csatát, hatalmas küzdelmet hozott a Mosonmagyaróvár – Békéscsaba alsóházi rangadó az UFM Arénában. Végül egy góllal sikerült a Motherson-Mosonmagyaróvárnak otthon tartani a két pontot és ezzel emlékezetessé tette a mérkőzést a születésnapját ünneplő csapatkapitányának, Tilinger Tamarának. Fotók: http://www.duoinfomovar.hu/?view=galeria&g=6114
Részletek
ELINDULT A MAGYAR KÖZÚT ÁLOMÚT RAJZPÁLYÁZATÁNAK KÖZÖNSÉGSZAVAZÁSA2020-02-12
Tavaly év végén ismét meghirdette „Álomút” című országos gyermekrajzpályázatát a Magyar Közút Nonprofit Zrt. általános iskolás gyerekeknek. Az elmúlt években számos gyerek nyertes rajza díszítette már az utakat pásztázó útellenőri autók oldalát és rengeteg díjazott osztály szerzett felejthetetlen élményt a társaság interaktív kiskőrösi Úttörténeti Múzeumában. A pályázatra több mint 2500 rajz érkezett. Az egyes kategóriák győzteseit már kiválasztotta a zsűri, a közönségdíjhoz kapcsolódó szavazást pedig a mai napon elindította a társaság a hivatalos Facebook oldalán.
Részletek
FOLYAMATOSAN NÖVELI AZ ÉJSZAKAI MUNKAVÉGZÉS VOLUMENÉT A MAGYAR KÖZÚT A GYORSFORGALMI UTAKON2020-02-11
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei összesen több mint 13 ezer munkaórát teljesítettek éjszakai műszakokban az állami kezelésű gyorsforgalmi utakon a tavalyi év folyamán. A társaság célja, hogy fokozatosan növelje azon tevékenységek körét és volumenét, amit az esti órákban is elvégezhetnek a cég dolgozói az autópályákon. Ehhez az elmúlt időszakban számos eszközbeszerzést hajtottak végre, hogy a közutasok és a közlekedők is biztonságban lehessenek.
Részletek
Befejeződött a „Hajléktalan szálló korszerűsítése Mosonmagyaróváron” EFOP-2.2.3-17-2017-00006 azonosítószámú projekt2020-01-31
A projekt a Barátság utca 20. alatt található, már korábban is üzemelő hajléktalan szálló területén valósult meg. A bővített és korszerűsített intézmény több rászorulót tud majd befogadni és melegen tartani. A projekt megvalósulása során az itt dolgozók körülményei is javultak. A 2019. év elején indult beruházás 2020. január 31. időpontban zárul le.
Részletek
FELHÍVÁS JAVASLATTÉTELRE: „MOSONMAGYARÓVÁR VÁROS KÖRNYEZETVÉDELMÉÉRT” DÍJ ADOMÁNYOZÁSA2020-01-29
Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2010. (III.19.) rendelete a Képviselő-testület által adományozható díjakról és elismerésekről 7. §-a kétévente lehetővé teszi „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj adományozását egy személynek vagy közösségnek. 2020 évben újra aktuálissá vált. Díjazásban csak élő személy részesülhet. A díj egy személy vagy közösség életében, illetve tevékenysége során egy alkalommal adományozható.
Részletek
a mosonmagyaróvári
információs portál